град Асеновград, ул. Дунав 1

Варено-пушени деликатеси

ВП пилешки крила

ВП пилешки крила

ВП свинско роле

ВП свинско роле

ВП бут

ВП бут

ВП бузи

ВП бузи

ВП врат

ВП врат

ВП пилешки долен бут

ВП пилешки долен бут

ВП флейка

ВП флейка

ВП пуешки долен бут

ВП пуешки долен бут

ВП флейка-дълга

ВП флейка-дълга

ВП пиле

ВП пиле

ВП пилешка плешка

ВП пилешка плешка

ВП врат плитка

ВП врат плитка

ВП бекон

ВП бекон

Обща за група

Обща за група

ВП пилешки маншон

ВП пилешки маншон

ВП пуешко месо без кост и кожа

ВП пуешко месо без кост и кожа

ВП ребра

ВП ребра

ВП филе

ВП филе